Image Alt

Inschrijven

Hoe kan je lid worden?

Inschrijven

Welkom! Word lid van PV De Brandweer Rotterdam door hieronder de gegevens in te vullen. Je hebt daardoor direct voordelen zoals gebruik van het Sociaal Fonds en flinke kortingen bij onze evenementen. Er is de verplichting minimaal 1 jaar lid te blijven.

Na het invullen en verzenden ontvang je binnen enkele werkdagen een email met een bevestiging en korte uitleg.

Voor de actieve leden (je werkt bij de VRR).
De contributie van 3 euro per maand wordt vanaf 1 september 2019 niet meer via de VRR-salarisstrook afgehouden. Dit wordt nu via een door jou zelf nog in te vullen machtigingskaart geregeld. Meer info hierover staat in de bevestigingsmail.

Voor de in-actieve leden (FLO, NAR, pensioen etc.)
Ook naar elk nieuw in-actief lid zal er een zelf in te vullen machtigingskaart worden verzonden. De betaling van 27 euro per jaar vindt automatisch plaats rond eind januari van elk kalenderjaar. Meer info hierover staat in de bevestigingsmail.

Zijn er nog vragen? Neem dan a.u.b. contact op met Freek van Zoest, VRR afdeling KCA locatie WPC . Mail: [email protected] 

Contributie is, samen met de subsidie van de VRR de motor waarop PV De Brandweer kan draaien. Hierdoor kunnen we bijna maandelijks een evenement organiseren en de ticketprijzen hiervoor laag houden. Of bijvoorbeeld een onvergetelijk Sinterklaasfeest, gezellige Decemberparty, een avond Karten of een geweldig Nieuwjaarstoernooi neerzetten. Ook worden er vanuit ons Sociaal Fonds bij rouw, trouw, jubileum, ziekte of geboorte bloemen of een aardigheidje van betaald. De schitterende Barend Foks beeldjes worden ook van de contributie betaald.

Een personeelsvereniging is er voor het collectief. PV De Brandweer is al meer dan 40 jaar van jullie, voor jullie.

 


Ik werk bij de VRR en betaal €3 per maand.Ik ben in-actief (FLO,NAR, pensioen etc.) en betaal €27 per jaar.